søndag 14. februar 2010











Det har vært et par begivenhetsrike dager som gir mersmak. Fredag var Kari på lekeplassen for å drive litt networking og traff en veldig hyggelig østerrisk husfrue i samme situasjon som henne selv, med ei jente på 8 måneder. Hun og familien hadde bodd her en stund og hadde mange tips for oss grønnskollinger. Lørdag morgen tok hun oss med på et 'Farmers Market' rett ved universitetsområdet. Det var fantastisk! Ikke som det magre utvalget i Trondheim hvor man kan velge mellom gulrot og nepe. Det fantes et utall av mystiske sitrusfrukter (oro blanco, blood oranges, tangerines), et titalls typer advocado til gi bort pris og mengder av eksotiske rotfrukter, salater, bær og nøtter. Det klør i kokkeleringsfingrene. I følge vår østerriske guide er utvalget sesongbetont, og snart kommer nektariner, ferskener, plommer som plukkes når de er modene, og ikke tre måneder før som vi er vant til.

På ettermiddagen gikk vi opp til bassengområdet som tilhører leilighetskomplekset. 27 grader i bassenget og et lite hottub i tillegg. Vi savner ikke is og snø! Familien som satt ved siden av oss ved bassengkanten viste seg å være nordmenn i samme ærend som oss, og atpåtil fra Tiller (Trondheim). Verden er ikke stor.

Søndag dro vi sammen med Richard, Magnus sin kamerat fra college, til Crystal Cove state beach. Det var Astrids først strandbesøk. Det så ut som hun stortrivdes, i det minste når hun fikk på seg solbriller mot det skarpe lyset. Den kuleste babyen i California!

Det er fantastisk deilige å lytte til dønningene i den varme brisen mens pelikanene svever like over bølgene. Deretter dro vi til Balboa peninsula hvor vi spiste en grei italiensk middag. Ettermiddagen ble avsluttet med å se på solnedgangen fra Corona del mar. Virkelig romantisk, og det er jo tross alt Valentine's day. Og best av alt, i morgen er det mandag men også President's day, dvs. nok en fridag!



1 kommentar:

  1. Dette var virkelig en misunnelsesverdig dag! Men strålende sol og 2 minus var ikke så værst for en skihelg på disse breddegrader heller.
    Den lille frøken ser jo ut som en blasert filmstjerne alt.. med DE solbrillene!! MM

    SvarSlett