lørdag 6. februar 2010

Installation completed successfully!


Reisen til California var ganske dryg men vi har begynt å komme til hektene igjen. Døgnrytmen begynner å normaliseres, skjemaveldet til amerikanske immigrasjonsmyndigheter er snart overvunnet, kjøleskapet er fylt opp med biff og pils og Magnus har hatt første dag på jobb. Men nå er det helg.

Når man først har kommet frem hit kan man lure på hvorfor ikke alle bor i California (om man ser bort fra det åpenbare). I hagen vår er trær fulle av hvite blomster, kolibrier flyr mellom pappegøyeblomstene og rundt omkring duver noen palmer i vinden. Bak huset vårt har vi et beskjedent lite bassengområde (se bilde) med tilhørende grillfasiliteter. Folk er utrolig venlige på en særdeles behagelig og overfladisk måte. I går var en kamerat Magnus kjenner fra Johns Hopkins på besøk. Richard kom i sin 2006 Carrera 911 cabriolet, kjøpt til en pris man får en 10 år gammel folkevogn i Norge. Ja, ja kanskje dukker det opp en bakside av medaljen etterhvert.

På søndag er det Superbowl og da skal vi på superbowl-get-together hos en annen kompis av Magnus fra Hopkins-tiden. Det blir nok en ur-kulturell opplevelse.

Vi savner selvsagt alle der hjemme så kommentarer som legges inn settes stor pris på.

2 kommentarer:

  1. Så bra å høre at dere er kommet vel fram. Høres ut som dere har det ganske så behagelig. Sindre er misunnelig på Porsche 911, og jeg kunne tenkt meg bassenget.... Dere går glipp av kaffekos i Kleistsgt 5, men det er også alt. Nyt oppholdet og hils Arnold!!!
    Hilsen oss tre vegg i vegg:-)

    SvarSlett
  2. Herlig, herlig, herlig! Med plutselig 15 minusgrader igjen blir vi litt misunnelig her. Det der høres ut som ferie=) Godt å høre at dere har det bra:) Vi har vært på besøk hos "dere", og jeg må innrømme at jeg stadig trodde både Mari og vi var på besøk og at dere kokkelerte på kjøkkenet. Nå er det tid for GløsTøsgnikking og oppvarming til konsert på Carl Johan på mandag. Kos dere videre! Hilsen ekteparet;)

    SvarSlett