mandag 17. mai 2010

Besøk


Etter å ha forsert askeskyer, stormer og amerikanske immigrasjonsmyndigheter kom omsider Elisabeth og Eivind på besøk fra Tromsø.

Dessverre har været ikke vært noe å skryte av så langt, men jacuzzien har blitt flitting benyttet likevel. Lørdag hadde vi planlagt strandtur til Laguna Beach, men vind og skyer førte til at vi valgte å forkorte turen noe. Dagen gikk med til en uslålig kombinasjon av shopping og ribs.

Lørdag satte vi oss i bilen og kjørte (noen omveier) til Santa Barbara. Vi besøkte to vingårder for vinsmaking. Det var vindunderlig å ha pikinikk på gresset og bare kunne gå inn på vingården får å få påfyll i glasset når det var tomt. Filmen "Sideways" ble filmet i dette området.

Kvelden og dagen den 17. mai ble tilbragt i Santa Barbara. Vi spiste en fantastisk middag på en Japansk restaurant. Astrid oppførte seg eksemplarisk (dvs. sov). Byen var sjarmerende både på dag- og kveldstid med sine hvitkalkede hus med røde teglsteinstak. Vi hadde håpet på strålende sol, men sola ville ikke være med på feiringen av Norges nasjonaldag. Gratulerer med dagen, alle sammen!



























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar